Wikia

Sgt.Friso

ook bekend als Friso Yoyon Schaap

Bureaucraat Beheerder
  • Ik woon in Nahariya
  • Mijn beroep is Producer
  • Ik ben male


Het onstaan van Defensieweb

Pasfotowebsite
Over mijEdit

Taalvaardigheid

Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-1 This user is able to contribute with a basic level of English.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
fr-3 Cette personne peut contribuer avec un niveau avancé de français.


Hallo bezoeker en welkom op mijn persoonlijke defensieweb wiki pagina. Ik ben Friso. Ik heb als beroeps bij de KL gediend in het dienstvak M.A. (Roze maffia). Na mijn diensttijd ben ik vertrokken naar Israel om daar als vrijwilliger te dienen. Sinds 2008 ben ik weer terug in Nederland.

Als oud militair voel ik mij nog steeds verbonden met defensie.
In het dagelijk leven ben ik getrouwd en heb ik een dochtertje.
Ik ben als eerste van administrators deze wiki begonnen. Naast deze wiki run ik ook nog de website http://defensieweb.com
Als oud militair voel ik mij nog steeds verbonden met defensie. Het is ook dan mijn wens om in de toekomst herintetreden
Waarom heb ik voor defensieweb wiki gekozen? Er is toch ook een algemene wikipedia? deze vraag kreeg ik van enkele bezoekers van defensieweb. Goed eigenlijk heb ik 2 redenen.:

  • 1. Ik kreeg veel positieve reacties van bezoekers. Ook kreeg ik veel website materiaal aangeboden om te gebruiken voor defensieweb. Dit was gewoon teveel om te plaatsen in een website. Een wikipedia verschaft veel meer mogelijkheden.
  • 2. Ik was al een tijdje actief op wikipedia. Ik heb her en der ook een aantal artikelen geschreven. Helaas kwam het vaak voor dat er een of andere nukubu mijn artikelen wijzigde zonder overleg of zomaar verwijderde met als reden dat het militaire artikel niet relevant was voor wikipedia. Als militair laat ik mij niet zomaar over mij heenlopen door een nukubu die eventjes komt te vertellen dat hij het beter weet? Natuurlijk kwam ik dan met de vraag waarom heb je mijn artikel zomaar gewijzigd zonder overleg. Ik kreeg dan natuurlijk geen zinnig antwoord. Verder kwam ik erachter van een aantal mensen die mijn artikelen liepen te verkrachten dat zij nog nooit in dienst hadden gezeten. Kortom ik was hier helemaal zat van. Nu ben ik ook blij dat defensieweb een eigen wikipedia heeft. Alles wordt dan hier ook netjes overlegd. Ik heb wel een boodschap voor de wikipedianen op de algemene wikipedia. Ben jij geen (vm)militair blijf dan met je fikken ook af van militaire artikelen. deze zin is overigens op het forum van wikipedia ook verwijderd.

Bond van WapenbroedersEdit

Ik ben lid van de Bond van Wapenbroeders een organisatie voor veteranen en (oud)militairen

InteresseEdit

  • Alles wat met defensie te maken heeft
  • Webdesign

Mijn bijdrage op Defensie WebEdit

5.824 Defensieweb Wiki edits


Andere wiki'sEdit

Mijn andere passie is religie ik ben ook beheerder van de volgende wiki's

zelf een artikel schrijvenEdit

Wil je direct beginnen dan kan je in het volgende schrijfbox al beginnen met jouw pagina titel. Om een nieuw artikel te schrijven. Start u pagina titel in de schrijfbox hieronder.


External linkEditCommunity content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.